AHOJ ! HELLO !  Veľmi som dúfala, že sa mi to nestane znova, ale bohužiaľ stalo sa. Skončila som s blogom už minimálne 5x, no...

2:49 AM Ema 3 Comments

AHOJ !
HELLO !
 Veľmi som dúfala, že sa mi to nestane znova, ale bohužiaľ stalo sa. Skončila som s blogom už minimálne 5x, no snaď teraz som dospela a dopadne to inak a konečne dokončím niečo čo som začala.
 Prečo som sa znovu rozhodla začať? - Ja ani neviem, možno sa nudím, možno to zas bude len jedno z mojich období kedy si prídem / teda chcem byť kreatívna JA naozaj neviem... No môj život bol za posledný polrok veľmi zaujímavý, miestami tak šialene nepredvídateľný, že mám veľkú potrebu sa niekde sniekym o to všetko podeliť. Môj blog samozrejme nebude verejný denník môjho života, na ktorom si budem vylievať srdce, ale chcem sa predovšetkým s vami podeliť o to čo má v živote zaujíma a taktiež vám priniesť nejaké skúsenosti z oblasti ktoré ma zaujímaju a možno vás časom niečo z toho aj inšpiruje. Oblasti ktoré bude asi najviac zahŕňať môj blog sú móda, beauty a cestovanie, no určite nebudú chybať aj random oblasti, ktoré časom budú na mojom blogu pribúdať pretože chcem aby môj blog bol aspoň o kúsok iný a líšil sa od tých ostatných.
 Na rýchly úvod je toho dosť, ak ťa týchto pár riadkov zaujalo a fotky nad takisto sleduj môj blog aby si vedel čo príde ďalej. Už teraz sa teším na spoluprácu s každým koho blog či ja zaujme :)

3 comments:

  1. vítej zpět a těsím se na další příspěvky..

    ReplyDelete
  2. Hrozně moc ti to tady sluší :O vítej zpátky :)

    Everything about my life

    ReplyDelete
  3. Vitaj! S blogmi u mňa je to podobne - mám už príliš dlhú históriu začínania a končenia z dôsledku absencie kreativity. Ale teraz som tiež začala znova a mám z toho skvelý pocit. Budem ti držať palce a klikám hneď na GFC follow.
    PS: Vďaka za pochvalu príspevku o joge. :-)

    lovevalentina.blogspot.sk

    ReplyDelete